Aktivne počitnice v naravi

Lokacija: Soriška planina
Od:
Do:

Aktivne počitnice za otroke od 6. do 11. leta starosti.
Polni penzion v Brunarici Soriška planina.

"Aktivno v naravi in z naravo"

Tridnevne počitnice bodo potekale na Soriški planini in so namenjene vsem otrokom med 6 in 11 letom starosti. Rdeča nit počitnic bo aktivno in odgovorno preživljanje prostega časa v naravi. Zgradili bomo prava socialna omrežja brez računalnikov, igrice pa ne bodo računalniške ampak tiste prave, v naravi.

 Aktivnosti vseh treh dni se bodo prepletale in sledile rdeči niti. Tako bodo otroci poleg obilo športnih in zabavnih iger na primer spoznali osnove prve pomoči. Odpravili se bomo na pohod po vrhovih planine, spotoma pa bomo organizirali tudi čistino akcijo. Pripravili bomo tudi čisto pravo grško olimpijado pod izvirnim sloganom »Važno je sodelovati, ne zmagati«. Seveda pa k počitnicam v naravi sodi tudi taborni ogenj in spoznavanje taborniških veščin. Pa tudi brez risank ne bo šlo. Zvečer si bomo kakšno ogledali na prostem, pod zvezdami.

Prenočišče s polnim penzionom bo organizirano v Brunarici Soriška planina. Cilj aktivnih počitnic v naravi je otrokom predstaviti malo drugačen svet, kot so ga mogoče v današnjem hitrem tempu življenja navajeni. Aktivnosti bodo prilagojene posameznikom glede na njihovo starost in zmožnosti. Poudarek bo na druženju in sodelovanju, želimo pa si da bi otroci ob tem začutili, da je aktivno preživljanje prostega časa v naravi boljše kot tisto za ekrani. Prepričani smo tudi, da bodo otroci prišli domov utrujeni a polni doživetij.

V primeru slabih vremenskih razmer, se program lahko spremeni oz. prilagodi. V primeru višje sile ali preslabih vremenskih razmer si pridržujemo pravico odpovedi ali prestavitve termina na 13.-15.7.2020.

Cena tridnevnih počitnic je 130€.

Število udeležencev je omejeno.

Vse dodatne informacije in prijave na

sk.domel@gmail.com

tel: 041 204073 (Matej)

tel: 041 428 953 (Gregor)

PRIJAVNICA ZA AKTIVNE POČITNICE V NARAVI