Končni rezultati regijskih in državnih tekem 2015/16

Rezultati tekem zahodne regije in državnih tekem

Skupni rezultati zahodne regije v Pokalu Zavarovalnica Triglav v sezoni 2015/2016

Sezona regijskih in državnih tekmovanj je končana. Nagajala je zima, pestile so nas manjše in večje poškodbe in bolečine, a to nikogar ni ustavilo. Po najboljših možnih načinih so se treningi izpeljali in poškodbe z veliko volje hitreje celile. Dobro se je delalo in to se je z odličnimi rezultati tudi pokazalo. Velike zasluge za uspehe imajo otroci s svojim trudom, delavnostjo in zagnanostjo ter seveda trenerja, Anže Žitnik pri pionirjih in Andraž Blaznik pri cicibanih. Glede na to, da je večina naših tekmovalcev tekmovalo v kategorijah, kjer so bili med mlajšimi in naslednje leto ostanejo v isti kategoriji, je bila tekmovalna sezona res odlična. Imamo dva skupna zmagovalca (v svoji kategoriji) zahodne regije in tretje mesto v državi.

Končni rezultati tekem zahodne regije:

U10…. 1. Urban Šinkovec,   3. Voranc Krek

U12…. 12. Jan Pirc

U14… 1. Nina Drobnič,   5. Rebeka Kalan;   12. Bine Lotrič,   21. Luka Šinkovec

U16….   9. Gašper Kemperle

V hudi konkurenci 'močnih' smučarskih klubov z mnogo večjim številom tekmovalcev je v skupnem seštevku zahodne regije SK Domel zasedel 5. mesto.

 

Skupni rezultati državnih tekem Velike nagrade Rauch 2015/2016

Končni rezultati državnih tekem:

Cicibani – U12 .... 26. Jan Pirc

Mlajše deklice - U14 .... 3. Nina Drobnič, 6. Rebeka Kalan

Mlajši dečki – U14 .... 35. Bine Lotrič, 36. Luka Šinkovec

Starejši dečki – U16 .... 18. Gašper Kemperle

Mlajši mladinci ...5. Matic Kalan

 Čestitke vsem !!!

 

Zaključna prireditev, Krvavec, 10.4.2016

Zaključna prireditev ob zaključku tekmovalne smučarske sezone zahodne regije in panoge za alpsko smučanje SZS se je v nedeljo odvila na Krvavcu. Zabavno zaključno tekmovanje smučarjev tekmovalcev, na 'progi posebne sorte' ;-), je žal, zaradi neugodnega vremena-megle in 'mehkega' snega, odpadla, a pokali in priznanja so navsezadnje šla v prave roke. Zbrali so se tudi mladi tekmovalci SK Domel in oba trenerja, manjkal je le Bine Lotrič, ki pa mu vsi želimo čim hitrejše okrevanje in upamo, da se nam kmalu pridruži na 'suhih' treningih.

Ob tej priložnosti tudi zahvala za uspešno izpeljano sezono vsem staršem, sorodnikom, kolegom, sponzorjem in ostalim prijateljem smučanja za pomoč in podporo!

 

Fotografije si lahko ogledate v Fotogaleriji.