Nov teden, novi uspehi

V soboto 7.2. in nedeljo 8.2. sta se na Soriški planini in v Kr. Gori odvijali dve prelepi tekmi: Regijska tekma v veleslalomu za cicibane na Soriški planini in Pokal Roka Petroviča v Kr. Gori

Soriška planina, 7.2.2015

V vetrovnih razmerah so tekmovalci končno pričakali tekmo na neravnem in nepoložnem terenu. Na domači Soriški planini je vedno veselje gledati najmlajše kako se spopadajo s "Sorško" strmino. Pohvale gredo organizatorjem SK Medvode, ki so bogato nagradili prav vsakega udeleženca tekme. Seveda smo tudi SK Domel pomagali po najboljših močeh, da so se vsi čimbolj prijetno počutili na prelepi planini.

Spet smo videli že ničkolikokrat viden dvoboj Nine Drobnič in Rebeke Kalan. Nina je za malenkost prehitela Rebeko in tako dopolnila vitrino s še eno zlato medaljo. Rebeka je osvojila odlično 2. mesto.

Pri fantih se je z 11. mestom izkazal Luka Šinkovec in Jan Pirc z 18. mestom.

Pri mlajših pa je Urban Šinkovec kljub bolezni zasedel 4. mesto, Voranc Krek pa je v žaru borbe odstopil.

 

Kranjska Gora, 8.2.2015

Na verjetno najtežjem slovenskem (mednarodnem) tekmovanju za cicibane, so se naši tudi odlično odrezali. Najtežje zato, ker so vsi mlajši cicibani v eni sami kategoriji; tako se morajo med sabo pomeriti otroci med 8 in 11 let, kar za najmlajše vsekakor ni lahka naloga.
Pa vseeno so se karte malce premešale...

... Rebeka je osvojila odlično 2. mesto, Nina pa 3. mesto.

Luka je zasedel 24. mesto, Voranc 40., Urban 44., Jan pa 69. mesto.

Povemo naj še to, da je Voranc v svojem letniku (2006) zasedel 1. mesto, Urban pa 2. mesto.