Novi uspehi naših tekmovalcev

Naši pionirji so se udeležili mednarodnega tekmovanja Pokal Loka. Cicibani pa so želi uspehe na Mini Pokalu Vitranc in Regijski slalomski tekmi

Tekme cicibanov

- V nedeljo 21.2.2016 so se na beli Soriški planini cicibani pomerili v regijski tekmi slaloma. Naša dva mlajša cicibana sta bila odlična, saj sta zasedla 1. (Urban) in 2. (Voranc) mesto. Tudi starejši ciciban Jan je bil zelo uspešen, saj je zasedel 9. mesto. Čestitke!

 

- V soboto 20.2.2016 se je v lepi beli okolici in lepem sončnem vremenu v Kranjski Gori odvila druga tekma 3. Mini Pokala Vitranc.

Tekmujejo najmlajši smučarji iz celotne države, nekaj pa jih pride tudi iz tujine. Proga je v dveh izvedbah: najmlajši tekmujejo na krajši progi, starejši cicibani pa na daljši.

Zelo dobro sta nastopila Urban Šinkovec, ki je dosegel 2. mesto in Voranc Krek., s 5. mestom.

Tudi Jan Pirc je bil v svoji kategoriji zelo dober 14.

  

41. Pokal Loka

V soboto 13. in nedeljo 14. februarja 2016 se je v Kranjski Gori odvilo mednarodno smučarsko tekmovanje za pionirje, stare od 12 do 16 let. Zaradi ‘snežne situacije’ so se tekme prestavile iz Starega vrha v Kranjsko Goro in namesto veleslaloma so organizirali dva slaloma.

Tekmujejo le najboljši mladi smučarji in v slovensko ekipo se je prebila tudi ‘naša’ Nina Drobnič, ki je na obeh tekmah slaloma zasedla odlično 8. mesto. Priložnost za spopad s progo sta izkoristila tudi Rebeka (20.) in Luka (23.).

Čestitke vsem slovenskim tekmovalcem, saj so ekipno zasedli 1. mesto!