Državne tekme *VSL, SL, SG ...*

Nastopi na državnih tekmah SLOSKI Pokal

V soboto, 13. januarja 2018, je bila državna tekma v veleslalomu za deklice in dečke (U14 in U16) v Kranjski Gori – Podkoren. Organizatorji, tekmovalci in trenerji so imeli precej težav s snežno podlago, saj je bilo nad ledeno površino precej 'mokastega' oziroma, otroci pravijo 'cukrastega 'snega. Z večurnim zamikom štarta so se navsezadnje odločili, da izvedejo en tek.

Čestitke za odlične uvrstitve!

Rezultati:

U16 …. 4. Nina Drobnič

U16 …. 3. Bine Lotrič ; 19. Luka Šinkovec

V nedeljo, 14. januarja 2018, so na istem terenu v Kranjski Gori izvedli še državno tekmo v slalomu za deklice in dečke (U14 in U16). Pogoji niso bili ravno idealni, padal je tudi sneg, a vseeno so uspeli izpeljati tekmo.

Rezultati:

U16 … 5. Nina Drobnič

U16 …. Bine Lotrič je v prvi vožnji odstopil; Luka Šinkovec pa v drugi vožnji. 

 

- Pospešeno se odvijajo državne tekme za deklice in dečke. V četrtek, 18.1.2018, so na Krvavcu ob vetrovnem, a lepem vremenu, z odlično snežno podlago, izpeljali VSL.

U16 ... : 6. mesto Nina D.; pri dečkih 11. Bine L;  Luka Š. ni nastopil.

 

V petek, 19.1.2018, pa so na Krvavcu izpeljali slalom za deklice in dečke, v snežnem in meglenem vremenu. Čestitke za odlične uvrstitve!

U16 ... : 6. mesto Nina D., pri dečkih 3. mesto Bine L.;  Luka Š. ni nastopil.

 

- V nedeljo, 21. januarja 2018, so v Mariboru organizirali letošnjo prvo državno tekmo za VN SloSki Pokal v veleslalomu za cicibanke in cicibane (U12). Naša dva cicibana sta se več kot odlično odrezala, saj je Urban Šinkovec med fanti najhitreje pridrvel skozi cilj in dosegel 1. mesto, Voranc Krek pa se je uvrstil tik pod stopničke, na 4. mesto.   Bravo fanta !!!

 

- V torek, 30.1.2018, so na Krvavcu izvedli dve državni tekmi za deklice in dečke v superveleslalomu. Čestitke našima dvema tekmovalcema!

1. tekma: U16 .... Nina 4. mesto, Bine 3. mesto

2. tekma: U16 ... Nina 4. mesto, Bine 7. mesto

 

- Nedelja, 4.februar 2018, Stari vrh. Dan po obilnem sneženju so izvedli državno tekmo v slalomu za deklice in dečke.

V težkih pogojih je v kategoriji U16... 1. mesto osvojil Bine L., 16. je bil Luka Š;  pri deklicah pa je 2. mesto osvojila Nina D.

Čestitke za super uvrstitve!!!

Fotografije v Fotogaleriji.

 

- Sobota, 17.2.2018, Kranjska Gora. Državna tekma za cicibanke in cicibane v veleslalomu. Med hudo konkurenco, sta naša dva starejša cicibana osvojila zelo dobre uvrstitve: Urban 4. mesto, Voranc pa 7. mesto. Čestitke!!

 

- V soboto 17. in nedeljo 18. februarja so se v Mariboru deklice in dečki (U14 in U16) borili na državnih tekmah. Prvi dan je potekal veleslalom, drugi dan pa slalom. Čestitke za odlične uvrstitve !

VSL .... 3. mesto Nina D. ; 4. mesto Bine L., 20. Luka Š.

SL ...  3. mesto Nina D. ; 13. mesto  Luka Š. , Bine je odstopil.

 

 - Sreda, 14. marec 2018 - na Kopah so poleg tekem Državnega prvenstva izvedli še državno tekmo za SloSki pokal v superveleslalomu za deklice in dečke. Čestitke za odlične uvrstitve!

 U16 ... : 3. mesto Nina D., pri dečkih 4. mesto Bine L.;  Luka Š. ni nastopil.

 

- Nedelja, 18.3.2018, Cerkno. Državna tekma za cicibanke in cicibane v veleslalomu. Proga je bila kar dolga in zahtevna. Megla se je dvigala, spuščala in mešala po smučišču. Naša dva smučarska 'bojevnika' nista bila ravno vrhunsko razpoložena in nastop se jima ni najbolj posrečil. Urban je zasedel 9. mesto, Voranc pa 15. Čestitke za uvrstitev! Do konca sezone pa je še nekaj tekem in priložnosti, da 'stisneta' in se izkažeta : )

 

- Petek, 30.3.2018, Kranjska Gora. Deklice in dečki so odpeljali zadno državno tekmo paralelni superveleslalom. Vreme ni bilo ravno idealno, saj je precej deževalo. U16 ... Nina D. in Bine L. sta dosegla 3. mesto, Luka Š. je bil 17. Čestitke za odlične uvrstitve!