Pokal Ciciban 2018

Tekme za Pokal Ciciban

 

Prva tekma, Soriška planina, 13.1.2018

Prvo tekmo za Pokal Ciciban so organizirali člani SK Alpetour. Ker na smučišču Stari vrh ni dovolj snega, so tekmo prestavili na Soriško planino. Najmlajši smučarji Alpske šole in cicibani našega kluba so dosegli zelo dobre oziroma odlične rezultate :-)

Otroci tekmujejo v petih različnih kategorijah. Pri najmlajših dečkih (U6) je bil Ožbej Habjan 4.; v leto starejši kategoriji je bil Max Janaway 6. in Urh Šinkovec 7.; v kategoriji U8 je 3. mesto dosegel Ažbe Reya. V kategoriji U10 je zmagal Primož Lukančič, 3. mesto je osvojil Jošt Habjan, 8. je bil Žiga Reya, 13. Frančišek Tavčar in pri deklicah 16. Kiara Drobnič. V kategoriji U12 je bil 1. Voranc Krek in 2. Urban Šinkovec.

Druga tekma, Cerkno, 24.2.2018

Tekmo za Pokal Ciciban so organizirali člani SK Poljane.

Pri najmlajših dečkih (U6) je bil Ožbej H. 3.; v kategoriji U7 je bil Max J. 9., v leto starejši kategoriji Ažbe R. 4. V kategoriji U10 je 2. mesto osvojil Jošt H., 3. Primož L., 5. je bil Žiga R., 12. Frančišek T. V kategoriji U12 je bil 3. Voranc K. in 4. Urban Š.  Čestitke fantom!

Tretja tekma, Soriška planin, 3.3.2018

Organizacija tekme je bila v rokah našega smučarskega kluba. Čez noč je, spet, padlo nekaj centimetrov snega, zato je bilo potrebno progo dobro 'zgladiti' in odstraniti odvečen sneg. Tudi vidljivost ni bila najboljša, saj se je megla zadrževala prav na smučišču. Vsekakor pa je vse potekalo po planu, razen mogoče kak zgrešen količek mladih tekmovalcev... in temu sledi diskvalifikacija. Vsi pa so se lahko 'tolažili' s sladkimi dobrotami, ki jih, navadno, priskrbi ženski del organizatorjev :)

Pri najmlajših dečkih (U6) je bil Ožbej H. 4, Rožle K. pa si je malo skrajšal pot in zgrešil količek. V kategoriji U7 je bil Urh Š. 6., Max J. je prav tako zgrešil količek. V leto starejši kategoriji je Ažbe R. zasedel 2. mesto. V kategoriji U10 je 1. mesto osvojil Primož L., 3. je bil Žiga R., 11. Frančišek T., mesto za njim pa Jošt H., ki je nesrečno padel, si še zapenjal smuči in navsezadnje pridirkal do cilja. V kategoriji U12 je bil 3. Urban Š, 5. Voranc K.  Čestitke fantom!